Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Branche nyheder,
Pressemeddelelse

Rat Queens Special: Neon Static

PORTLAND, OR, 04/26/2018-Fans vil opleve et cyberpunk-håndtag Rat Queens af Kurtis J. Wiebe såvel som vil Kirkby fra Image/Shadowline i juli i en elektrisk spændende one-shot, Rat Queens Special: Neon Static.

”Dette ene skud er en chance for at tage rotte -dronninger til et område, som vi aldrig har været før,” sagde Wiebe. ”Med Will Kirkby er det neonstatiske problem i modsætning til noget, vi nogensinde har gjort før, såvel som hans kreative stil er den bedste chance for at udforske enhver type vilde koncepter, der kommer til at tænke på. Det er al den karakter, du kunne forvente i en indstilling, som du aldrig ville forvente. Cyberpunk sass såvel som trolddom. ”

Læsere vil kræve at spænde sig ind for en tur til en vekslende såvel som futuristisk verden, hvor rotte -dronningen tager til Neon Streets of Palisade som et elitehold af Shadow -operativer. En anonym fiend kryber med det mørke web og stjæler identiteter såvel som at afpresse uskyldige civile for kolde, vanskelige Goldyen – og kun dronerne kan stoppe ham!

Rat Queens Special: Neon Static One-Shot Hits Stores i juli

.