Chicagoâ € ™ Sbaby Teeth har frigivet deres fuld længde, â € œThe Simp, â € varm på hælene på deres fantastiske EP, â € œVi online her.â € på den EP, bandet spillede en lang række stilarter såvel som genrer, der kørte spændingen fra Johanna Newsome med Liz Phair samt legede med andre fremragende Chicago-Ans som Bobby Conn samt Kelly Hogan.

På deres album forbliver bandet tro mod deres eklektiske såvel som vidtgående smag såvel som evner. Selvom jeg er nødt til at sige, støj hovedvokalen utroligt tæt på Old Elton John. Ikke land Elton, dog før-Jeg står stadig-Elton. Da han stadig var god. Smag White Wine springer med Fleetwood Macâ € ™ s bøjler såvel som lander firkantet i klassificeringen af Oddball 1973-75 Rock. Dengang vendte musikken sig væk fra den tunge blues-baserede guitar Câ € ”k Rock of Bands som Led Zep ud over de folkelige stilarter i Richie Havens. Ud over lige op Chuck Berry-riff var fortiden en saga. Dylan havde allerede valgt en elektrisk guitar, såvel som folk forsøgte at flette uanset hvad der blev sammen uden at blive til Am Light Rock. Spædbarnstænder støj, som om de sprang frem fra den æra, der lavede melodier, der muligvis støj i huset på en Moby Grape Record eller endda som Soundcheck til en Lou Reed -koncert.

Det er ikke simpelt at lytte til. Musikken såvel som vokal er krævende såvel som ofte endda gitter, dog altid bevidst. Du ønsker ikke for eksempel at gå på et spædbarnstænder show til baggrundsmusik. Du vil gerne være opmærksom. Albummet holder aldrig op med at kaste overraskelser såvel som nyt synes at være på dig. Du har fået Diaghalev havde ret, der begynder som en punky skrigfest, krydser en karnevalsbro i alt med Siren Whistle (som noget fra et land Joe såvel som fiskealbummet), såvel som derefter vender tilbage til en rodfæstet, Hvid stribet konklusion. Dog bekræft det derefter på scenen er tilgængelig i en rock-violin såvel som en supertæt rytmesektion, såvel som du går tabt igen i en ukategorisk virvelvind.

Gode ​​sager. Undersøg det ud.

Diaghalev var højre-baby tænder

Bevis det på scenebaby-tænderne

Bonuslink:

Hør Rock City har onkel Tupelos sidste koncert nogensinde. Whaddya tænker, fyre, skal jeg lave en onkel Tupelo A til Z?