Jeg fik principielt denne tegneserie: Jeg elsker Daredevil, og jeg elsker potentialet i kunstformen til sort / hvide tegneserier. Desværre opnår få B & W-bøger faktisk dette potentiale, mest fordi de er gjort som nyhed, der er gjort-i-dem eller antologier. Denne er ikke anderledes. Den første historie er af Peter Milligan, og den er acceptabel, men forudsigelig: DD bruges chancen for at få synet tilbage, men træffer en beslutning mod det. Jeg er sikker på, at du kan finde ud af hvorfor, men hvis ikke, skal du ikke læse det næste afsnit, medmindre du vil have “overraskelsen” forkælet.

(Det er rigtigt! At se faktisk gør ham mindre magtfuld! Hvorfor? De beskriver ikke det. De beskriver heller ikke, hvorfor en seende person ikke også kan bruge radar. Ser ud til at fungere for ubådkaptajner og flypiloter. Men uanset hvad.)

Den anden historie er en snoozer om Kingpin af Rick Spears. Og den tredje er faktisk en novelle – jeg mener med afsnit og alt. Hvis jeg vil læse ord, der alle er spændt sammen som det, henter jeg kopien af den Joe Strummer -biografi, jeg har forsøgt at komme igennem i de sidste par måneder. Det er af Ann Nocenti, og jeg har aldrig været fan af hendes overtagelse af DD alligevel.

Hvad angår kunsten, er det fantastisk. Jeg elsker sort / hvid kunst. Kunstopgaverne er af Jason Latour, Mick Bertilorenzi, og derefter af David Aja, der også gjorde det fremragende dækning.

Min anbefaling er at få dette for at opmuntre kunstformen og/eller at se på billederne. Men hvis du er som mig, vil ordene kun irritere dig.