Dette indlæg er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews og kolonner

Beau Smith- “Wynonna Earp-seere vil komme og købe tegneserierne!

Af Beau Smith

Den indre nørd. Ashland, KY.

I går aftes turde jeg ind i en af ​​de lokale tegneseriebutikker i mit område, den indre nørd i Ashland, KY, centrum. De havde lige udsendt en rigtig flot sølv- og bronzealderkollektion tilgængelig til salg, og jeg troede, jeg ville sejle igennem den. Jeg ved ikke hvorfor, jeg har mest udstationeret der, men alligevel raser tegneserierlæseren/samleren i mig.

Det var en dejlig aften i indkøbscentret, ikke for mange ude af kontrolbørn skrigende, meget lidt ældre damer, Hun shoppede efter. Ikke dårligt for en grouchy babyboomer som mig. Det kunne være værre.

Alt hagl undergang!

Mens jeg kiggede gennem de lange kasser med meget flinke tegneserier, kunne jeg overhøre de to butiksmedarbejdere bag disken og diskutere karakteren og moralsk fiber i doktor Doom med en kunde. Eksempler på spørgsmål om lægen var: ”Er Doom virkelig ligeglad med de mennesker, som han styrer i sit land? Ved Doom virkelig, at det, han gør, gør ondt i folk? Inderst inde hader han Reed Richards, men har stadig respekt for ham? ” De talte om disse og mange andre spørgsmål om undergang. Jeg blev ikke rundt for al samtalen og dens svar, men hvad jeg forlod med var det faktum, at her var disse fyre, unge nok til at være mine børn eller endda barnebørn, og de havde en samtale om, at mine venner og Jeg havde over 45 år siden.

Det kan jeg lide.

Det forbløffer mig og glæder mig, at der stadig er den sultne lidenskab at tale om tegneserier og deres figurer. På et tidspunkt i min ungdom troede jeg selv, det ville være noget, vi ville “vokse ud af.” Jeg ved ikke, hvorfor vi ville tro det. Vi vokser trods alt ikke ud af at tale om sport, tv, film og sådan. Hvorfor ville tegneserier være forskellige? En god ven af ​​mig mindede mig her om dagen, at da vi (Baby Boomers) var unge, fik du sorta, der blev fortalt, at du ikke skulle læse “det barn-ting”, når du var omkring 12-13 år gammel. Jeg har aldrig forstået hvorfor, men tro det eller ej, tegneserier plejede at blive betragtet som “kid -ting” tilbage i dagen … da jeg red en dinosaur til skolen.

Jeg holdt min tegneserie med at læse og indsamle ned på lavt lavt, når jeg kom i 7. klasse. Selvfølgelig, jeg havde et par medvenner, der var i den indre cirkel. Vi handlede, læste og talte om tegneserier sammen, men for det meste har jeg aldrig talt om tegneserier med mine veninder eller mine holdkammerater på wrestling- eller baneteamet. Når man tænker tilbage på det nu, blev selv baseball- og fodboldkort set på som børnepasning dengang. Jeg lader det aldrig forhindre mig i at samle dem. Jeg bekæmper autoritet! (Ligesom Hulk gjorde.)

Når jeg kom ind i tegneserieforretningen som en marketing fyr og som forfatter, stoppede jeg ikke med at tale om tegneserier, men emnet tog en anden skrå. Det var ikke så meget at tale om karaktererne og de aktuelle historier, men vi talte om, hvordan man skriver og tegner dem, såvel som hvordan man sælger dem. Du har en tendens til at tænke på den måde, når de betaler dig.

Flash TV -serien

Jeg er også glad for at se, at flere kvinder nu taler om og nyder tegneserier såvel som den ikke -tegneserie, der køber offentligheden. Du kan takke filmen og tv -studierne for det. Stadig er en frustrerende del, at du kan få næsten enhver til at se en tegneseriefilm eller tv -show, men du kan stadig ikke flytte salgsnålen for at få dem til at købe tegneserier af de samme figurer. Du er enten trukket til tegneserier, eller du er ikke. Jeg tror stadig, det er en myte, at der er crossover -salg mellem film/tv og tegneserier. Bare fordi nogen så hver episode af Buffy the Vampire Slayer eller The Flash ikke betyder, at de nogensinde vil købe og læse en tegneserie. Du får tegneserie -læseren, der vil se film/tv -showet, men du får ikke det modsatte. Hver udgiver, der tror, ​​det vil ske, lyver for sig selv og for dig. Der er ikke signifikant, konsekvent salgsbevis. Tro mig, det er alt sammen BS, og jeg burde vide, jeg er i markedsføring, og mine initialer er BS.

Flash tegneserien.

Næste gang du er i din lokale tegneseriebutik, skal du lytte til samtalerne omkring dig. Bedre endnu, start en. Gør det om tegneserier.

Lytter altid,

Beau Smith

Den flyvende knytnæve ranch

www.flyingfistranch.com